Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i Maj



Likt en ljummen bris

sveper mina innerliga önskningar över mitt ansikte

Dagens intention ger morgondagen möjlighet

Svalorna har funnit sig till ro

tystnaden sänker sig försiktigt

Jag lägger mitt överjag mjukt åt sidan

låter min själ få dansa naken över klipporna

stilla nynnandes på en ohörbar lycka




Fri vers av J A Nicander
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-11 22:04



Bookmark and Share


  Emilia Mattsson
om ändå fler kunde lära sig lägga överjaget åt sidan,,släppa fram id lite då och då hade man nog mått bra av..... :)
2008-06-08

    Lindizz
Känner ett lugn över dina ord, ord som skapar bilder och jag njuter av att läsa din poesi. Underbart skrivet.
2008-05-12

  ia VIP
du målar upp bilder med dina ord, som stilla vaggar själen till ro.
fullkomligt underbar
2008-05-11

  Lyckohäxan Enediel
Jo mitt sinne tilltalas av poesi som denna :)
Favoritraden är nog \"låter min själ få dansa naken över klipporna\"
En vacker bild skapas i mitt inre från den raden...och visst sjutton är maj en vacker månad :)
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander