Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

process



sakta faller murar

hackan är en tandpetare
och
muren av betong

bit för bit
korn för korn
dammpartikel för dammpartikel

snart faller den nog

jag har beställt en slägga på postorder

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 20:55



Bookmark and Share


  Матрёшa
hehe..! Härlig text, tydligen finns en optimist där nånstan =P
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen