Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


DET HÄR ÄR INTE DITT LIV

DET HÄR ÄR INTE DITT LIV
Den man älskar agar man, en trasig uppväxt beklagar man
Sitt dåliga samvete försvarar man och lägger lite tid på att reparera allt man kan
Eller så kan man göra som vissa andra och skylla ifrån sig på varandra
Neka och ifrågasätt alla motiv, det gör ingenting, det är ju bara ett liv
Har ni nånsin tänkt på hur det känns, har ni nånsin försökt att torka tårar som bränns
Har ni nånsin behövt dölja blåmärken och sår, och varit den enda som undrat hur du egentligen mår
Samtidigt som ni fått torka upp ert eget blod, i samma stund som ni på riktigt förstod

Det här är inte ditt liv
Det måste blivit fel någonstans
Det här är inte dina sår
Så mycket hat mot ett barn
Men vi kommer aldrig förstå

Alla dåliga minnen sparar man, ett våldsamma beteende bortförklarar man
Att det alltid kan bli värre befarar man och lägger tid på sin flykt så gott man kan
Eller så får man göra som många andra och glömma bort vem man egentligen ska klandra
Glöm och förlåt allt som dom gjort, det blir lite lättare om man glömmer fort
Kan ni tänka er hur ont det gör, alla minnen från förr som skriker och stör
Kommer ni någonsin fatta hur hat förför, att man till slut önskar att någon dör
Samtidigt som ni ensam måste kämpa för evigt, mot alla känslor som förgör

Det här är inte ditt liv
Det måste blivit fel någonstans
Det här är inte dina sår
Så mycket hat mot ett barn
Men vi kommer aldrig förstå




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten