Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


I DUR OCH MOLL

I DUR OCH MOLL
Jag förlorar henne på nytt
Ensam sitter jag och saknar den tid som flytt
Jag tänder alla lampor jag har för att få lite ljus i natt
Men vad spelar det för roll när ingen ser, jag känner mig matt

Vardagen som följer nu är obehagligt grå
Ensam sitter jag och ser på bilder som föreställer er två
Vad hade han att ge dig som jag tydligen inte har
Du tog all min kärlek med dig, men alla mina känslor har jag kvar

Jag dog i dina ögon, jag avled varje dag
Du såg, du log, men jag tror inte du dog
Min dragningskraft på dig måste varit för svag

Ge mig tips på hur man gör
Nåt måste finnas som kan få dig att falla
Jag söker dina händer i december
Och trots att vi är inne är dina händer kalla

Det här är ingenting för dig
Jag var aldrig nån du kunde tänka dig
När åren gått och vi båda har upplevt varsit liv på olika håll
Då går ditt skratt i dur och mina sånger går i moll

Jag dog i dina ögon, jag avled varje dag
Du såg, du log, men jag tror inte du dog
Min dragningskraft på dig måste varit för svag




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten