Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever kall

gitarr midnatt och melankoli
du är alltid avslagen pop poesi
tragisk stämning musik så het
under ytan privat poet




Fri vers av nitro
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-06-25 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nitro