Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av dig

 

Låt dina vackra ögon svämma över

Diamantformade tårar

rulla nedför din mjuka kind

Gråt som du aldrig gjort förut

vet att jag är hos dig

Släpp taget låt din själ få sörja

Varje tår ska jag fånga

Spara dem som ett tecken

på din styrka ditt mod

I varje tår finns en bit av dig

Jag ska trä varje tår på ett snöre

likt ett smycke bära dem

nära mitt hjärta förvalta dem

Gråt ut

På ditt sätt i din takt

När du gråtit klart

är jag kvar

Med händerna fyllda av dig







Fri vers av J A Nicander
Läst 846 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-13 23:30



Bookmark and Share


  eelinpersson
gud. det här var en märklig upplevelse.
tack.
jättevackert.
2010-01-04

  aliCe*
Så vacker!
2009-09-22

    Cajsa
Mycket avcker att läsa, bra skrivet
2008-07-13

  lyckeli
Skönhet klätt i ord..... breathtaking.....gotta love it.....
2008-06-22

  Sladjana Zubcevic
Så vackert!
2008-05-22

  Last Word Spoken
Å, så otroligt vackert!

Skulle du någonsin säga så till mig
så skulle jag ta dig på allvar,
och då hade du behövt ett par hinkar,
det hade blivit många många smycken :))
2008-05-15

  stella
Det här borde vara allas rättighet men få förunnat...Skönskrivet!
2008-05-15

  Elaine.S VIP
Vackert poetiskt, så mycket mening som ryms i en tår....
2008-05-15

  Lena K Nilsson VIP
Så innerligt fina ord... Berörde och gick rakt in!
2008-05-15

  ia VIP
underbara rader, vackra innerliga ord...
ord som kryper in o ger känslan av att finnas till
2008-05-14

    Lindizz
Vackra rader och man känner trygghet, tröst, värme i dina ord. Att finnas där för någon som bär på tårar är stort och fint. Du har skrivit en underbar text.
2008-05-14

  Lyckohäxan Enediel
Åh det här var verkligen ett underbart stycke poesi!
Så genuint varma rader så vem som helst skulle vilja gråta bara för att du skulle fånga upp tårarna :)
Mycket mycket bra!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander