Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limericks; om magen




en välborne ungmö från Hagen
som blev i en yngling betagen
hon kände mej frusen
och lättar på blusen
"men nu fryser jag även om magen"




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 560 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-07-03 05:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
en limericks om det där med att hur man vänder sig.....applåd
2008-07-03

  Maria T
Här var det ett tillspetsat epigram
2008-07-03

  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-)
2008-07-03

  korpfjäder
Den är söt.
Men jag har lite svårt att förstå vem som är kall och vem som har mage... och även i vilket tempus det hela sker
Nutid, dåtid eller framtid?
Å andra sidan är poeter fria i tid och rum - och person, så det är nog bara en grinig tants funderingar.
2008-07-03

  thyra
Gulligt och smått oskyldigt. Fint!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk