Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna


Min sol

var alltid röd

rörd

av molnen

lätta

svävande

högt ovan

mig

Min sol




Fri vers av bimbim
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-05-14 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim