Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

En spegelbild.
Av mig själv.
Som jag hatar så mycket att jag krossar den,
och aldrig kollar igen.
Hatar den så oerhört mycket,
att den förstör mitt liv.
Min spegelbild.




Fri vers av Monta
Läst 411 gånger
Publicerad 2008-05-14 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta