Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert!

Är ensamheten

som

berör





någon annan....




Fri vers av Spir@
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-15 08:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, då är man ju liksom inte ensam längre.

Fint skrivet!!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@