Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkningen är fri. Tolka på.


En dikt utan mening

Gryningsljusets fulländning öppnade en möjlighet som vi aldrig tidigare hade lagt märket till.

Andningens tomrums upplevelse tillsvidarelade vår lycka på framtidens skakiga axlar.

Och vi var ensamma; fastän vi var tillsammans. Vi var tillsammans fastän vi var ensamma och fastän vi avgudade den förminskande men samtidigt förlösande dygden kallad ensamhet.

En dikt utan mening och ett liv utan mål, ett timglas utan sand och en bottelös skål.




Fri vers av Ilutzio
Läst 1140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-06-26 01:49



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
kan inte säja mer än att innehållet i dikten inte var meningslös. bra skrivet pojk:)
2005-07-01

    Rag doll
djupt.
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio