Hunden och jag var ute på en härlig runda. Hon fick springa lös och vi kom upp i bergen, där det finns ett par dammar. När hon kom tillbaks stank det.
Hoppas ni får ett gott skratt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunden och jag var ute på en härlig runda. Hon fick springa lös och vi kom upp i bergen, där det finns ett par dammar. När hon kom tillbaks stank det.
Hoppas ni får ett gott skratt




Shit happens

 

Men du
är ju
alldeles
blöt

sa jag

Hon strök
sig mot
mig
och
jag
klappade henne

så det
plaskade

Det var
inte
vatten
utan
ren
skit

Vems
vill
jag inte
ens
fundera
över

Hon hade
rullat sig
och väl
hemma
åkte
trädgårdsslangen
fram
och
tvål

Vi stank
båda två
och är nu
duschade
och fina
igen

shit happens




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-16 13:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Absolut....shit happens- men bra när det kan åtgärdas med trädgårdsslangen
2008-05-16

  katt.inc
Så det kan gå. En rolig historia blev det i alla fall. Tack för underhållningen.
2008-05-16

  Carola Zettergren
Mmm hög igenkänningsfaktor!!!!
2008-05-16

  * Ammi *
oooo. ska man skratta eller gråta? andras skit är ju värre än värst ..
men hon verkade ju glad i alla fall, hundar har en tendens att gilla sånt som luktar illa i våra näsor.
2008-05-16

  charlotte hedendahl
Hundar är så härliga! Väldigt målande! ;)
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP