Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är vi så väldigt blinda för det som är så uppenbart, för att vi söker för hårt.


Grumlad förståelse


- Vem är du, frågade han?

Hon såg mjukt på honom och svarade;

- Jag är hon du inte väntat dig

men sökt i hela ditt liv.

- Jaha, sa han och vände sig om och gick




Fri vers av J A Nicander
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-16 19:25



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-05-26

    Lindizz
så kan de nog bli ibland mitt i sökandet..väldigt bra skrivet.
2008-05-17

  Lyckohäxan Enediel
Alltså...ingressen och titeln ihop med din dikt...så är det en väldigt vanligt situation du beskriver...

För att fatta mig kort...bra skrivet :)
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander