Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en kolkrita

 

skriver jag min åtrå

på din sårbara själ

 

Med en fjäder smeker jag dina hjärtslag

 

I denna närhet hörs endast

en tyst förståelse




Fri vers av J A Nicander
Läst 552 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-16 20:28



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-05-25

    Nattviol
en ordkonstnär
med fingrarna om
en kolkritas oändliga
möjligheter att framställa
kärlekens underbara skisser!

kram
2008-05-17

    Lindizz
man berörs av längtan och känslan i dessa rader,det är en väldigt vacker poesi som du skapar med dina ord.
2008-05-17

  Elaine.S VIP
Lockande samförstånd....sinnligt och vackert
2008-05-17

  Lyckohäxan Enediel
Med en kolkrita...så vackert skrivet....gillar varenda rad du har skapat :)
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander