Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad sen?

Se de solrosor som sträcker sig över land
Ty havet nästan försvann.
Låt oss plocka en bukett i varsin hand
tro eller ej, men detta är faktiskt sann.
Drömmar blir till verklighet
Dessa vyer blir en oändlighet.
Se vinklar i ett annat perspektiv
Är du redo att gå in på nästa liv?




Fri vers av Piyada
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piyada
Piyada