Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna till Janne när han dog. En vän till familjen. Familjen sparade detta efter begravningen.


Farväl

Ett tomrum du lämnade kvar
den plats du en gång var.
Men i minnen finns du än
Om vi bara kunde ses igen.




Fri vers av Piyada
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 19:59



Bookmark and Share


  friheten
Sorligt
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Piyada
Piyada