Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vision vi aldrig ser.

Du är inte klockan som aldrig kommer till dörren
Det var förr som var bättre men dessvärre sämre
För att se det man vill se
Gav oss inget mer än ett rullande ridå
Från något som vi trodde fanns
Med en givmild men själlös kall
Trodde vi att allt fanns i din hand.

De är en vision vi aldrig ser.




Fri vers av Piyada
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-11-01 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piyada
Piyada