Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnad


Tillsammans satt vi i tystnad
på en klippa
med havet som utsikt
Solen hade långsamt
börjat gå ned
i ett praktfullt skådespel
Så många färger,
så många ljud,
så många känslor
Det var som om allting
hade regiserats av Moder Jord
för vår skull
Tillsammans satt vi på en klippa
i tystnad
Åh, en sån tystnad!
Det är på sådana platser
man kommer nära fullkomligheten
Det är på sådana platser
ordlösa meningar säger allt




Fri vers av Mathias
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-06-26 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias