Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad blir det för väder idag?


Jag är en dag


Ibland
är det

strålande solsken

Ibland
regnar det

Ibland
är det

storm

ibland
helt grått

Men
det är
alltid

en dag

Därför
blir den
inte ny


Den är jag


hela tiden




 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-18 07:48



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Talande för hur man lever i nuet och lever med det....nära och påtagligt.
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Men \"den\" interfolieras ju av nätter...

You know the day destroys the night
Night divides the day...
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris