Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring i min lustgård


Mitt löjtnantshjärta blommar!
Generöst och vidlyftigt.
Från början en ängslig
liten medplanta nerpetad
invid en erfaren och luttrad kaprifol.
Nu en svår medtävlare
om det knappa utrymmet.
Ack, vad naturen är vidunderlig.

(och besvärlig för nu måste jag gräva
ut rabatten ytterligare och det innebär
en kraftinsats från min sida som jag
för tillfället inte kan uppbringa.)




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-26 22:33



Bookmark and Share


  Tabes
O vad jag gillar ditt språk här. Vidlyftiga och luttrade växter visar hur levande din trädgård är!
Lycka till med spadandet!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP