Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönkittlande

~~~

nätta pussar små
nuddar ömt mina läppar

skönkittlandes gott


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-06-27 09:33



Bookmark and Share


    Jnåt
Nätt, pussigt och kittlande. Glad blir man...
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan