Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa luddiga tankar nära sömnens intrång



Klockan är tolv

spöktimmen har infunnit sig

lilla laban med lakanet

och hans små vänner tittar fram

skelettet i väggen som skrapar

spindlarna som raspar och gnager

ormarna biter sig själv i svansen

och råttorna letar bord att dansa på

medan katten sover bredvid mänskan

och luften är torr och kall
pendlande mellan sovande och vaken
ögonen vindlar halvägs på fall
snart ligger man där i sängen helt naken

gud som haver barnen kär
ge till nån som heter Pjär
ett avsågat litet luftgevär
precis på mitten så att det inte kan skjuta
... för det vore rätt kul

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen