Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan vägg och styre´n


Myrorna har flyttat in! IGEN!
Dom äter upp taket i min atelje´. FASA!

Men vad gör det.....?
Mitt Löjtnantshjärta blommar
och blåmesen bygger bo i
den gamla vattenpumpen!

Kaffet smakar bra vid stugknuten.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 12:21



Bookmark and Share


  stella
Ja vad kan en människa göra mot miljoner myror?
2008-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag står inte ut med insekter.
Jag föredrar sekter.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP