Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi fick testa på att skriva en namndikt. Rätt krångligt faktiskt..


Alexandra

Alldeles nära
leker barnen, vid
ensamhetens slut. Ett stort
\"x\" ristade någon in i
alens vackra bark
när tiden flöt ut.
där bortom ensamhetens slut
regerar
alla barnen




Fri vers av Al.
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Al.