Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Moa



Moa, jag vet att du lever
att du spelar ibland.
Och jag har glömt agera.

Vi skulle ha klarat det
Vi var bara ett
Andetag från varandra.

Men vi glömde andas på mållinjen.

Det vi var och skulle bli
försvann på vägen
Vi stred sida vid sida
men såg aldrig varandra.

Älskade Moa.
Bussarna till Helvetet
Har slutat gå för säsongen.




Fri vers av Ninna2
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-06-27 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninna2