Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Tusentals ord




Våtvarm luft fyller
mina lungor
bara några timmar
ifrån dig

men tusentals ord

Och jag hatar denna
sommar
vill gömma mig i höstens
kalla mörker

och gråta gråta gråta

Hatar att du ser mig såhär
men inget kan ändras längre
Älskade du.

Du silar mitt ångestgrus
genom dina trasiga händer

Och jag kan inte sluta älska dig




Fri vers av Ninna2
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-07-15 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninna2