Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon finns hos oss alla, men vem är hon?


osynlig

i spegeln osynlig för dej, men synlig för själen



som om jag inte fanns
varje gång hon gick förbi

kändes en svag doft av renhet

doften dröjde sig kvar längre och längre

hon kunde gå fram och tillbaka tusen gånger

men det enda som märktes var hennes doft

en ren oskuldsfull och nybäddad doft

osynlig

ingen såg henne, ingen hörde henne

de bara kände doften av hennes rena själ

ingen var oberörd, men ingen sa något

ingen nämde hennes namn, ingen rörde vid henne

hon var renhetens själ som svävade förbi dom

ingen såg henne

osynlig

hon finns hos oss alla, men vem är hon?







Övriga genrer av hellen
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-21 23:08



Bookmark and Share


  Mauri
Måste väl vara det oskuldsfulla barnet vi alla har i oss...
2008-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Med all respekt så tror jag att människan är fördärvad, inte ren.
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen