Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk-Dom

Till dig som dömde mig så hårt och skoningslöst
Du som lade din dom på mig att jag aldrig skulle gå vidare och göra nya val

Här är jag i mitt liv.......

På gång - på nya marker

Med nya val och ny riktning och jag har funderat.....


Kan det vara så att det igentligen handlar om att du är besviken och bitter över förändringar som inte har skett som du trott.

Kan det vara så att din tro och längtan som inte slog in vänder sig mot andra

Kan det vara så att du vill hålla öppningar och trådar av skuld och skam till andra för att få släppa ifrån dig din egen besvikelse

Kan det vara så att du igentligen inte är ett dugg bättre än dom du dömmer

Jag tror att ditt sår gör lika ont som mitt och alla andras

Jag tror att vi alla är lika och ingen är bättre än andra

Jag vet nu att jag inte måste vara fast i det som var eller i någon annans sjuka-dom av mig och jag VET i mig att jag är bra och jag behöver inte bära annan skuld är min egen


FRI




Fri vers av Nova-Liv
Läst 650 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-22 09:17



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt och kraftfullt i viljan och strykan av skapa sitt eget liv och leva det man är och vill !!!
2008-08-13

  Almastina
Härligt, klarstynt och fritt!!!Slå dig lös!!!
2008-06-16

    Stella Stol
Starkt skrivet om insikt och frihet att tänka själv
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv