Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Om du var en myra
Och jag en jätte.

Skulle mina vilsna
tårar dränka dig.

Är det rätt att såra
Någon som du sårade mig?

Jag är inte perfekt,
Men jag är någon!

Du kanske tycker att jag är knäpp.
Men jag har faktiskt ett liv som ingen annan.

Förut så skratta vi på samma melodi,
Vackert och klingande.
Ja det var vi.

Jag hade lust att hoppa,
Från livet berg-o-dal bana.
Men du hindrade mig.

Fast du måste ha ändrat dig,
För vad jag vet finns inte min existens.

Du var allt jag hade,
Om inte mina tårar.




Fri vers av luctus
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-22 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luctus