Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Förnedrad i någon annans vardagsrum.
Genom rutan ser de på mig
där jag ligger
på mattan
i en spya
och ler

mot min nya kärlek.




Övriga genrer av Annie Maria
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-06-28 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie Maria