Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Tobias uppdaterad version


ger mig aldrig

Kärlek är att inte vara rädd för döden
när den övermannar hela livet,
och smetar ner det vackra
ansiktet,
förvrider det till oigenkänlighet,
och flämtar ut genom munnen.

Kärlek är att stå lika stadig som sorgen
när den står oåterkallelig
kall och obeveklig.
Att inte någonsin släppa
taget
andas i takt
se rätt in
i ögonen
när de vill
se något annat.




Övriga genrer av Annie Maria
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-07-29 16:14



Bookmark and Share


    Jeanett
Wow... dessa ord, ORD, oj oj oj... vilket språk, vilken uppbyggnad, vilken känsla... andnöd... verkligen superbra...
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Annie Maria