Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om någon känner som jag...

Orden fyller mig
ändå blir det stopp
och stockning när de ska ut.
Jag undrar om någon känner som jag.

Tystnads skriken ekar
och jag har lite ont i bröstet
kanske borde jag gå ut och diska.
Du kanske skulle bli glad då.

Täcket är inte lika tryggt som vanligt
tankarna snurrar sig hårdare fast.

I morgon är det läkarbesök
nyheter nya mediciner
Varför gråter hon sig alltid till sömns
vad finns det för tablett som stoppar tårarna.

Jag undrar om någon känner som jag
Om någon kan kastas mellan lyckan som jag
Vad letar efter straffen så ofta
straffet så hårt



Jag undrar om någon känner som jag...






Fri vers av glittervakuum
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 22:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att kastas mellan lycka och sorg känner jag igen.
Någon skrev att jag lever intensivt. Det stämmer.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum