Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gladgult

~~~

en mjukt blå himmel
och gladgula solstrålar

livsglädje frodas


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-06-28 09:14



Bookmark and Share


    sphinx
En underbar haiku. behöver inte tolkas. Snyggt!
2005-07-07

    Jnåt
du säger allt
2005-06-28

  Hans w-art Westlund VIP
vilket underbart ord "gladgula". bra skrivet.
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan