Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tanke skänker jag dig



Jag ger dig mina tankar

för idag vet jag

att du är mycket starkare

än jag

Så får jag vila en stund

i lugn och ro

med känslan av lätthet

och ljuset

Tack för att du

ställer upp för mig

och gör min vardag lättare



Tack för att du är den starka

just nu...




Fri vers av Spir@
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 10:23



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skriven!
2008-05-23

  friheten
Ibland känns det så och är så.

Bra beskrivning!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@