Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatör

Du är så vacker, vill bara gråta
Det här är så smärtsamt, jag står inte ut
Jag är så rädd, vill lämna dig
Jag är så trasig inuti, vill inte ha ett förhållande

Din kärlek är så stark, har jag nog mycket att ge tillbaka?
Du är så bra, förtjänar jag dig?
Du är så omtänksam, vad är du ute efter?
Du ser en framtid med mig, varför älskar du mig?





Övriga genrer av Mrs.Unknown
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-05-23 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrs.Unknown
Mrs.Unknown