Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Vart du än går, ta med dig hela ditt hjärta...




Övriga genrer av Mrs.Unknown
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-23 12:46



Bookmark and Share


  friheten
Sant, fast endast om det är bra sak, ibland förlorara man på det
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
\"Låt hjärtat va\' me\', glöm för all del inte de\'\" (Sten-Åke Cederhök).

Man skall inte göra något halvhjärtat.
Tar med mig din fina uppmaning på vägen.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mrs.Unknown
Mrs.Unknown