Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negativitet


Hej älskade gamla tankar! Kul att se er!
Ni var bra för mig en gång, men nu är ni fria och kan sväva vidare!


(Tanken är skapelsens energi)




Övriga genrer av Mrs.Unknown
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrs.Unknown
Mrs.Unknown