Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväg



Jag blev sexuellt utnyttjad första gången när jag var 5 år
Haft en orolig barndom
Växt upp utan någon pappa
Blivit sexuellt utnyttjad från 7 till 12 år
Blivit slagen
Blivit mobbad
Hamnat utanför
Varit mycket ensam
Kaotisk tonårstid
Stal pengar från min familj
Jagade frenetiskt efter uppmärksamhet, kärlek och bekräftelse från andra
Väldigt dålig relation till min familj
Gick hos pbu
Skolkade hela tiden
Var kriminell
Tog droger
Struntade i allt
Sårade nära och kära
Har varit djupt deprimerad
Försökt ta livet av mig
Skurit mig i handlederna
Varit tvångsinlagd
Träffat ett antal terapeuter och psykologer
Gått på många och tunga mediciner
Blivit diagnotiserad med borderline och andra psykiska störningar
Har varit långtidssjukskriven i flera år
Isolerat mig och blivit socialt handikappad



Tack för erfarenheterna, läxorna och insikterna
Skulle inte vilja ändra på någonting i mitt förflutna, så tack, för alla prövningar


TACK FÖR ATT JAG FICK GÅ EN OMVÄG MOT LYCKAN!!!!!




Övriga genrer av Mrs.Unknown
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-23 14:38



Bookmark and Share


  anits VIP
vackert och utlämnande skrivit
känner igen mig mycket
tack för att du delade med
dig
2008-05-25

  devilsangel
Naket och ärligt skrivet...Krävs mycket mod...Kan säga att jag håller med...det är ofta de svåra omvägarna som gör att man finner den största lyckan...Men det kräver mycket styrka!
2008-05-25

    Issand.
jag har haft världens enklaste liv

bra skrivet
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mrs.Unknown
Mrs.Unknown