Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Painted heart, painted soul

Your heart is just painted with a big black marker
So you don\'t have to care
That you\'re a heartbreaker
Cause your conscious can bare
That you hurt me

But painted hearts can be washed away
Showing your bad inner self
But real hearts are there to stay
And always reveal yourself




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 568 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper