Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsaknad

Ett löv som faller från trädet på hösten

Är som att mista en nära vän




Bunden vers (Haiku) av Molle
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-06-28 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molle
Molle