Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till SJ

Om du tycker att ditt liv är en resa

varför väljer du då inte första klass




Bunden vers (Haiku) av Molle
Läst 467 gånger
Publicerad 2005-06-28 12:37



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Är samhället så begränsat av klass graderingar?
Nåväl...fyndigt skirvet!
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Molle
Molle