Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest.

Ångesten river fortfarande
även fast jag är nitton.

Jag är inget annat än ett
ungdomsproblem

i en vuxen
kropp.




Fri vers av Birfir
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-23 18:54



Bookmark and Share


    Din Mormor
gränsen mellan ännu barn och snart vuxen är svår att genomleva. Bra skrivet.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir