Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är tystnadens ansikte utåt...


... men på insidan skriker jag
det hörs som vilsna viskningar
från mitt apatiska ansikte

flytande ord ur ett flytande samvete
jag ser mig som vatten

på ont eller gott är jag nedkyld
nästan som is...
... fast utan drinken runt om

och ännu en tyst fredagkväll dog

jag väntar mig en ordlös lördag
... och en volymfri söndag

jag kanske borde bli munk
jag är redan sexlös, alkoholfri
och har tydligen tagit ett tystnadslöfte

visst, jag röker och skulle gärna dricka
om medicinen hade tillåtit mig
och religion...
... jag skulle nog inte bli så omtyckt på det planet

så jag fryser väl fast här ett tag
samtalar mig från ett totalt psykbryt
genom denna makabra envägskommunikation

eller så är det bara jag, en dator och vem som än orkar lyssna

det är nästan som poesi

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen