Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behåll dina lögner för dig själv!


En odödlig lögn

En förbannad jävla odödlig lögn
att förnya sin lögn om och om igen
är mer smärtsamt för den som tar emot den
än givaren....




Övriga genrer av hellen
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-25 01:34



Bookmark and Share


  Dilsewat
Skjut!
2008-10-21

  nettus
så sant så sant.
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen