Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zapomnijta

Strömmar når till torra ställen

då dammen brister

och svettig hand söker för att stimulera

Fläckar av blod på skärt bomullstyg

önskan om värme sköljer över pulserande kropp

Zapomnijta

glöm det

man kan inte älska en mödomshinna

en omodern företeelse

Zapomnijta

glöm det


det enda som är kvar är bitmärken




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-26 00:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJ mycket bra poetat!!!
2008-05-26

  isidore
Tackelitack för detta
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson