Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriket

 


darrande
ben

Med
skälvande
händer

                          bankade hjärtat i otakt


suddiga
ansiktskonturer

Med
krökt
rygg

                        skrek jag mitt rop på hjälp

                                       och

                                den är här nu

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-26 22:16



Bookmark and Share


  Jesssica
Man blir sugen på att höra en fortsättning!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP