Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva och lära leva




Gräv för djupt ibland... Jag grävde för djupt (med en tesked på betonggolv)...

Förundras över det du ser ibland... Jag förundras över det jag (inte) ser...

Kasta en sten i vattnet ibland... Jag kastade en sten i vattnet (hårt)...

Se den sakta sjunka ibland... Jag ser den sakta sjunka (som en sten borde)...

Tänk att du följer med ibland... Jag tänkte att jag kedjade mig vid stenen...

Tänk vad du kan se därnere ibland... Jag tänkte på vad seende är...

Hoppa i en vattenpöl ibland... Jag hoppade i en vattenpöl (med huvudet före)...

Plaska med handen ibland... Jag plaskade med handen (och följde upp med
näsan)...

Lägg dig i gräset ibland... Jag låg ner i gräset (ansiktet neråt)...

Fantisera att insekter kravlar på dig ibland... Jag känner dem kravla (hela tiden)...

Slut ögonen ibland... Jag slöt ögonen (och tjuvkikade)...

Känn, bara känn ibland... Jag kände (mig förblindad av solen)...

Föreställ dig dig själv ibland... Jag föreställde mig själv (gjord av asfalt)...

Tala till dig själv ibland... Jag talade till mig (viskande tyst)...

Lyssna på dig själv ibland... Jag lyssnade (på vindens mycket intressantare whoosh)...

Krama dig själv ibland... Jag kramade ett träd...


/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-26 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen