Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


KOMMA HEM

KOMMA HEM
Jag ville stå på egna ben, fast min självständighet var sen
Så jag kastade mig ut på jakt efter tillfredsställande substitut
Men nu så orkar jag inte mer, tankarna gör ont och dom blir fler

så jag tänkte komma hem till dig igen
Hem till någon som behöver mig och som fortfarande vill vara min vän

Jag vet att jag försvann, flydde när demonerna vann
Då du verkligen behövde mig fanns jag inte där för dig
Men det är nu bara en enda sak jag vill, få chansen att finnas till

så jag tänkte komma hem till dig igen
Hem till någon som behöver mig och som fortfarande vill vara min vän




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-05-26 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten