Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


TVÅ FÖRÄLSKADE DÅRAR

TVÅ FÖRÄLSKADE DÅRAR
Jag andas tungt runt din atmosfär, vet du om hur underbar du är
Du lägger dig, jag kan inte röra mig, men jag måste få röra dig
Du berör mig och förför mig, jag nästan dör när du förstör mig
Jag måste få allt du har, bli min i natt, stanna kvar

Du är allt jag önskat mig
Jag ligger väldigt nära dig när du blundar
Mina vänner tror att jag förföljer dig
Men jag behöver dig, vill vara den du beundrar
Som jag beundrar dig

Du andas tungt när jag lägger mina armar runt din hals
Du börjar sakta röra dig, jag kan knappt andas alls
Den energi du utstrålar framkallar mina tårar
Vi älskar varsamt genom natten, två förälskade dårar

Du är allt jag önskat mig
Jag ligger väldigt nära dig när du blundar
Mina vänner tror att jag förföljer dig
Men jag behöver dig, vill vara den du beundrar
Som jag beundrar dig




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-26 20:33



Bookmark and Share


  Josefina strålberg
Du skriver som ingen annan. Jag sitter här och gråter. Fy fan så jävla bra!
2008-08-19

    Fröken Frida
åh så vackert, och äkta, och igenkännande.

\"Du berör mig och förför mig, jag nästan dör när du förstör mig\"

tycker mest om den meningen.. applåd till dig!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten