Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dammtussarnas lever gott i mig

Denna text har inget innehåll,
full med ord men inget bildspråk.

Denna text är redan dödförklarad,
nu, i detta ögonblicks verklighet,
skrivs ord utan klart mål.

Denna text är full av repetitioner,
full av repetitioner... full av repetitioner...

Denna text är vackert enkel,
klara intentioner och simpelt mål.

Denna text är nästan inte min,
otänkta ord är stulna ur den snabba tanken.

Denna text är till viss del levande,
liv behöver luft och ord behöver mellanrum.

Denna text har mött sitt slutgiltiga mål,
ingenting mer finns att säga.

Denna text är död,
leve tystnadens efterskalv.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 151 gånger
Publicerad 2008-05-27 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen